fashion fans

email : raihan_rainbow@yahoo.com.my

email : raihan_rainbow@yahoo.com.my

Monday, July 16

lelong...lelong....

guysss...moning!
ok this time nak buat jualan lelong hehhe...

SHAWL..shawl ni dulu-dulu masa tengah musim saya beli jugakla nak try orang kata kan tapi tup2 bila dh beli pakai 1x je then terus simpan sampai la sekarang...tiba2 rasa macam almari dah mula semak *buat pe nak simpan kalau memang dah xnak pakai kan* so i decide nak buat lelong keadaan masih baik insyaAllah  who those intrested boleh email saya ye ;)

semua harga RM 6 (termasuk postage)

jojet

satin

net

jojet

jojet





2 comments:

cik yuyu said...

singgah sini.. sama mcm yuyu.. beli je tudung.. last2 pakai sekali je..

fashionista said...

tu la...nk simpan mcm mang dh xnk pki so 2 nk lelong je hehhe