fashion fans

email : raihan_rainbow@yahoo.com.my

email : raihan_rainbow@yahoo.com.my

Monday, July 16

shisheido mask peel off

yey!kami dah de mask tuk yang rajin belai muka kan mask ni agak bagus and senang sapu kat muka then bila kering tarik je *peel off* la kiranya senang kan and ianya sangat bagus kita dah xpayah nak picit2 pakai jari sebab kotoran yang de kat jari jemari tu akan membuatkan bakteria jangkit pada muka rite! so pakai yang ni je senang sapu + tunggu kering + tarik je ;)
kalau rajin pakai 1 muka lagi bagus kalau just nak sapu kat hidung je pun boleh sebab hidung kita kan de bintik2 hitam kan so jangan picit2 beli shisheido ni heehhe *saya pun pakai* for me mang berbaloi la 


RM 1.80 per pcs
postage fee : RM 5

kalau beli banyak dapat harga kurang ye jangan risau de diskaun :D

2 comments:

nana kamarul said...

My cousin pun penah pakai ni. Dia cakap best gila amsk die. Hehehehe :D

fashionista said...

mang best!hehehhe tecabut segala isi tesurat tesirat hngeeeeeeeeeee